2030 Érd, Ercsi út 15-16/b

Tel/Fax: +36 23 520-403, +36 23 520-404
Mobil: +36 30 236-3640, +36 30 944-8055

Defend Lock

Defend Lock Top 1

 

Defend Lock Top 2

 

 Telefonszám: 0630/236-3640 vagy 0630/944-8055

Üdvözöljük a professzionális sebességváltózárak világában!

A sebességváltózár nagy hatásfokú, mechanikus járművédelmi eszköz, amely minden esetben a sebességváltó valamely alkatrészét zárja. A professzionális Defend Lock váltózárak általában a váltókart rögzítik, hátrameneti fokozatban, illetve automatikus kapcsolású váltóknál parkoló állásban. Az esztétikus kivitelű termékeink a manapság gyors ütemben terjedő robotizált váltókhoz is alkalmazhatók.

Szinte az összes modellünk gépjárműspecifikus, azaz teljes mértékben az adott autóhoz fejlesztettük és alakítottuk váltózárainkat, legyen szó a 4. generációs Pin Lock, a Rotary Lock, a Push Lock, vagy az A-VN termékünkről.

A gondos anyagválasztásnak, a magas szintű technológiának és a precíz tervezésnek köszönhetően a Defend Lock modellek tökéletesen védettek törés, fúrás és zárkihúzás ellen. A váltózárak beszerelése során általában nincs szükség az autó fém alkatrészeinek átalakítására, azaz nem kell a járművet fúrni, faragni, mert a tekintet elől rejtett helyeken a váltózár oldhatatlan csavarkötéssel kapcsolódik a karosszériához. Éppen ezért a termékeink beszerelése után az autók nem vesztik el garanciájukat. A Defend Lock váltózárak továbbá számos hazai újautó importőrnél gyári alkatrésznek minősülnek.
A biztonság érdekében kulcsaink nyersanyaga védett, elvesztésük esetén csak a gyárból szerezhető be új kulcs.

Korábban, főként a háromajtós autókba szerelt kivehetőtüskés váltózáraknál, előfordult, hogy a zárszerkezet akadályozta az utasülés állítását, illetve előre húzott ülés esetén nem lehetett kellően a zárhoz hozzáférni, de a 4. generációs záraknál már nincs ilyen probléma.

A Defend Lock termékekre ingyenes, éves átvizsgálás mellett 5 év garanciát biztosítunk.

 

Defend Lock Bottom

 

Kapcsolódó képek

Defend Lock

olier design

email: